Dé specialist in automatische poorten in Grobbendonk? Poorten Pauwels

Op zoek naar een specialist in automatische poorten in de regio Grobbendonk? Zoek niet verder, Poorten Pauwels is dé referentie. Wij ontwerpen, bouwen en installeren geautomatiseerde houten poorten op maat bij bedrijven en particulieren. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot dé referentie in Grobbendonk en omstreken.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan.

Een automatische poort, iets voor jou?

Een automatische poort verhoogt niet alleen het leefcomfort, ze beschermt ook tegen inbraak en ongewenste bezoekers dankzij de automatische sluitfunctie waarmee de meeste systemen zijn uitgerust.

Andere mogelijkheden zijn:

  • obstakeldetectie: de motor van de automatische poort wordt direct stilgezet wanneer de sensor een obstakel detecteert dat de toegang verspert.
  • inbraakveiligheid: probeert iemand de poort met een zwaar voorwerp te forceren, dan blokkeert het systeem.
  • integratie met huisautomatisering (domotica): slimme integratie met domoticasystemen en gps-lokalisering zorgt ervoor dat de poort autonoom opent van zodra je je straat inrijdt.
  • video- en parlofonie: dankzij een parlofoon en/of videofoon weet je steeds wie er voor je oprit staat.

Onze hoogwaardige houtsoorten: padoek en afrormosia

We werken enkel met hoogwaardig afrormosia en padoek. Dat zijn exotische hardhoutsoorten die te boek staan als onverslijtbaar. Bovendien passen ze bijzonder mooi bij elk woningtype én ze zijn volledig onderhoudsvrij. Je hoeft dus nooit aan de slag met beits of vernis. Onze poorten zien er dus ook na vele jaren schitterend en natuurlijk uit.

Poorten Pauwels: de poortspecialist van Grobbendonk

Waarom kiezen voor Poorten Pauwels? Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in zowel het bouwen als installeren van geautomatiseerde houten poorten. We zagen alles in onze eigen schrijnwerkerij en onze ervaren installateurs plaatsen je poort volgens de regels van de kunst bij je thuis. Bovendien staan wij bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Grobbendonk?

Vraag nu je prijsofferte aan.