Hoe reinig je een houten poort?

Padouk is een tropisch hardhout dat niet alleen mooi en enorm stevig is, het vereist ook zo goed als geen onderhoud. Natuurlijk wil je je poort wel netjes houden, en dus moet je de vleugels af en toe reinigen.

Het onderhoud van een poort in padouk is heel eenvoudig. Meestal volstaat een vochtige doek met wat zeep of javel. Groenaanslag kun je zo heel eenvoudig verwijderen. Ook zand, modder of uitwerpselen van vogels zijn snel verleden tijd. Ga de poort in elk geval niet met bijtende en al te chemische producten te lijf. Het hout kan verkleuren en schade oplopen. Ook de hogedrukreiniger is uit den boze. Door de kracht van het water komen de vezels van het hout openstaan, waardoor de poort heel ruw wordt.

Hoe reinig je een houten poort?

De afgelopen twintig jaar realiseerden wij duizenden houten tuinpoorten in heel Vlaanderen. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Droomt u van een houten tuinpoort voor het leven?

Vraag in 5 minuten online uw offerte aan

Kies uit onze populaire modellen of stuur een eigen voorstel in.

U kunt altijd op ons rekenen

Naast een kwaliteitsvolle uitvoering van onze houten tuinpoorten op maat, mag u rekenen op een correcte en snelle naservice. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk langs met een oplossing.

Onze naservice geldt zowel voor de houten poort als voor de poortautomatisatie. Ook voor het nabestellen van een afstandsbediening helpen we u graag verder.

Ook bij schade aan de poort, bijvoorbeeld na een aanrijding, herstellen wij alles.

Toekomstgericht is er opvolging voorzien in de vorm van zoon Arne Pauwels. Zo wordt onze kwaliteit en service nog voor vele jaren gegarandeerd.

Blijf op de hoogte en volg ons op

Offerte Aanvragen