Integratie van een brievenbus

De brievenbussen die wij plaatsen hebben een grote volume inhoud. Ze kunnen gesloten worden met een magneet en deurknop of met een cilinderslot waar u twee sleutels bij krijgt. Door deze houtbewerking zo uit te voeren zijn ze volledig waterdicht.


De scharnieren waarmee de poort vast hangt aan de poortpalen

De scharnieren waarmee de poort vast hangt aan de poortpalen. Deze zijn gemetalliseerd en gepoederlakt en roesten dus niet. Ook dienen ze om uw poort volledig waterpas te hangen.


Verlichting

Verlichting op de poortpalen geeft een volledige mooie look aan uw woning. Deze werken op schemerschakelaar, dus u hoeft niet na te denken om de lampen uit- of aan te doen.


Videofoon met een ingebouwd codeklavier

De videofoon met ingebouwd codeklavier. Deze kan zelfs gekoppeld worden aan uw GSM. Vanop afstand kan u de poort opendoen.


Volledig maatwerk

Deze realisatie was op een zeer specifieke plaats noodzakelijk, ook deze bewerkingen zijn bij ons mogelijk.


Integratie van een brievenbus op de kleine poort

Hier ziet u het kleurverschil van padouk, het Afrikaans hardhout waar wij met werken. De grote poort staat er al een tijdje en is al wat vergrijsd.

De brievenbus en kleine poort zijn net geplaatst en hebben nog de originele rode kleur. Vergrijzing gebeurt na ± 3 à 4 maanden.


Integratie van meerdere brievenbussen

Hier had de klant twee brievenbussen nodig. Eén voor de privépost, een tweede grotere voor de firma, alsook kleine pakketten. Voor alles kunnen wij samen met u oplossingen bedenken.

De afgelopen twintig jaar realiseerden wij duizenden houten tuinpoorten in heel Vlaanderen. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Droomt u van een houten tuinpoort voor het leven?

Vraag in 5 minuten online uw offerte aan

Kies uit onze populaire modellen of stuur een eigen voorstel in.

U kunt altijd op ons rekenen

Naast een kwaliteitsvolle uitvoering van onze houten tuinpoorten op maat, mag u rekenen op een correcte en snelle naservice. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk langs met een oplossing.

Onze naservice geldt zowel voor de houten poort als voor de poortautomatisatie. Ook voor het nabestellen van een afstandsbediening helpen we u graag verder.

Ook bij schade aan de poort, bijvoorbeeld na een aanrijding, herstellen wij alles.

Toekomstgericht is er opvolging voorzien in de vorm van zoon Arne Pauwels. Zo wordt onze kwaliteit en service nog voor vele jaren gegarandeerd.

Blijf op de hoogte en volg ons op

Offerte Aanvragen