Authentiek vakmanschap voor houten poorten

Al sinds de opstart meer dan twintig jaar geleden specialiseert Poorten Pauwels zich uitsluitend in houten tuin- en opritpoorten. De zaakvoerder en zijn zoon voeren elke plaatsing zelf uit. Deze persoonlijke aanpak vormt samen met de hoge specialisatiegraad uw beste kwaliteitsgarantie.

Wij staan garant voor maatwerk en authentiek vakmanschap. Elke poort wordt vanaf het ruwe hout met de hand gemaakt in onze eigen schrijnwerkerij in Lille-Wechelderzande.

Meer dan 3.000 tevreden klanten

Onze referentielijst telt inmiddels meer dan 3.000 tevreden klanten. Elke houten tuinpoort wordt volledig op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Vrijwel alle afmetingen zijn zowel in draai- als schuifvorm mogelijk. Alleen het beste tropisch hardhout is goed genoeg. Zo verzekeren we uw houten poort van de beoogde lange levensduur.

U mag steeds op ons rekenen, ook voor de volledige poortautomatisatie.

Elke werf leveren wij netjes op. Opgebroken verhardingen brengen we terug in zijn oorspronkelijke staat.

De afgelopen twintig jaar realiseerden wij duizenden houten tuinpoorten in heel Vlaanderen. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Droomt u van een houten tuinpoort voor het leven?

Vraag in 5 minuten online uw offerte aan

Kies uit onze populaire modellen of stuur een eigen voorstel in.

U kunt altijd op ons rekenen

Naast een kwaliteitsvolle uitvoering van onze houten tuinpoorten op maat, mag u rekenen op een correcte en snelle naservice. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk langs met een oplossing.

Onze naservice geldt zowel voor de houten poort als voor de poortautomatisatie. Ook voor het nabestellen van een afstandsbediening helpen we u graag verder.

Ook bij schade aan de poort, bijvoorbeeld na een aanrijding, herstellen wij alles.

Toekomstgericht is er opvolging voorzien in de vorm van zoon Arne Pauwels. Zo wordt onze kwaliteit en service nog voor vele jaren gegarandeerd.

Blijf op de hoogte en volg ons op

Offerte Aanvragen