Tuinpoorten

Wij realiseren alle mogelijke tuinpoorten 

Al meer dan twintig jaar specialiseert Poorten Pauwels zich in tuinpoorten op maat. In deze periode realiseerden wij duizenden houten tuinpoorten in heel Vlaanderen. Bekijk enkele van onze realisaties. Wij bouwen deze poorten in de tropische hardhoutsoorten padouk of afrormosia. Elk project wordt persoonlijk opgevolgd door zaakvoerder Peter Pauwels. Vraag nu online uw offerte aan.

Alle tuinpoorten die wij plaatsen, worden vakkundig gemaakt in onze eigen schrijnwerkerij. Volledig volgens uw wensen starten onze vakmensen met onbehandeld tropisch hardhout. Stapsgewijs creëren zij tuinpoorten van uitmuntende kwaliteit.

Wat zijn de mogelijkheden voor onze tuinpoorten?

Wij leveren uitsluitend maatwerk af.

  • Wij werken standaard met padouk als houtsoort. Indien gewenst kan u ook kiezen voor afrormosia. Al het hout dat wij gebruiken behoort tot de hoogste kwaliteitscategorie en draagt het FSC-label.
  • Voor het ontwerp kiest u uit een brede waaier aan modellen. Wij passen dit aan volgens uw wensen. Hebt u een foto’s van tuinpoorten die u aanspreken? Wij maken deze probleemloos na. Qua breedte en hoogte kennen wij geen beperkingen. Wij plaatsen zowel draai- als schuifpoorten. De poortpalen zijn in massief hout of bestaan – indien gewenst – uit met hout beklede metalen kokers.
  • Onze totaalservice omvat ook de volledige poortautomatisatie, inclusief de elektrische bekabeling.
  • Ook voor bijpassend houten hekwerk of een houten brievenbus kan u op ons rekenen.

Hoe gaan wij te werk voor houten tuinpoorten?

  1. In een eerste stap vraagt u online een offerte aan. Op basis van de opgegeven afmetingen, het gekozen model, de doorgestuurde foto en uw bijkomende opmerkingen werken wij een complete offerte uit.
  2. Wanneer u onze offerte goedkeurt, komen wij langs om alles definitief op te meten. Tegelijkertijd plaatsen we al de poortpalen.
  3. Na drie tot vier weken is uw tuinpoort in onze schrijnwerkerij klaar en gaan we over tot de plaatsing. Wij leveren daarbij een totaalservice, inclusief de nodige opbraak en het terugleggen van de verharding. 

Een prijs weten voor een tuinpoort op maat? Vraag een online offerte aan.