Houten toegangspoort

Droomt u van een houten toegangspoort?

Poorten Pauwels bouwt volledig volgens uw wensen en verlangens een houten toegangspoort die de rest van uw leven meegaat. U mag voor de realisatie van uw houten toegangspoort rekenen op 100% maatwerk. Uw houten toegangspoort wordt geplaatst onder de persoonlijke supervisie van zaakvoerder Peter Pauwels. Interesse? Vraag hier in enkele minuten een vrijblijvende offerte aan.

Elke houten toegangspoort die wij plaatsen, is gefabriceerd in onze eigen schrijnwerkerij. Onze jarenlange ervaring staat garant voor verfijnd vakmanschap en kwaliteit voor het leven. Laat u hier overtuigen door enkele realisaties.

Wat is mogelijk voor uw houten toegangspoort?

Wij maken uw houten toegangspoort volledig op maat:

  • U kiest het model uit de talrijke voorbeelden of reikt ons een foto aan van een poort die u aantrekkelijk vindt.
  • Alle hoogtes en breedtes Voor de poortpalen werken we met massief hout of met hout beklede stalen kokers.
  • Zowel draai- als schuifpoorten zijn mogelijk. Draaipoorten voorzien we van regelbare scharnieren.
  • Wij verkiezen de tropische hardhoutsoort padouk, maar ook afrormosia kan. Alle hout is van de hoogste kwaliteitscategorie en heeft het FSC-label.
  • Wij voorzien uw houten toegangspoort van de gewenste poortautomatisatie.

Hoe gaan we te werk voor uw houten toegangspoort?

We gaan stap voor stap te werk om een houten toegangspoort te creëren die volledig voldoet aan uw verwachtingen en behoeftes.

  1. Alles start met een vrijblijvende totaalofferte, zonder verdere verrassingen. Deze offerte maken we op basis van de afmetingen die u aanlevert en het model dat u kiest uit onze brede waaier aan mogelijkheden. Elk model kunnen we aanpassen aan uw wensen. Hebt u een foto van een poort die u mooi vindt? Prima, we maken er graag een prijs voor.
  2. Na goedkeuring van de offerte komen wij persoonlijk langs om alles definitief op te meten. Tijdens dit bezoek plaatsen we meteen ook de poortpalen. Vervolgens start onze schrijnwerkerij met het maken van de houten toegangspoort.
  3. Ongeveer vier weken later monteren we de poort. U mag rekenen op een totaalservice, inclusief de nodige elektriciteitswerken voor de poortautomatisatie. We breken waar nodig de verharding op en leggen deze nadien netjes terug.

Interesse in een houten toegangspoort? Vraag hier in vijf minuten uw online offerte aan.