Op zoek naar een specialist in houten poorten in Lille?

Woon je in Lille en wil je je woning uitrusten met een houten poort? Dan is Poorten Pauwels de gedroomde partner. Wij ontwerpen, produceren én monteren houten poorten op maat in jouw regio. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot dé referentie in Lille en omstreken.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan.

Voordelen van een houten poort

Onze houten poorten koppelen een knappe uitstraling aan hoge bouwkwaliteit en functionaliteit. Kies uit een van onze tientallen designs of geef ons zelf een ontwerp en wij gaan aan de slag. Heb je ergens een mooie poort gespot die mooi zou passen bij je woning? Wij bouwen ze perfect na en installeren alles professioneel bij je thuis.

Onze hoogwaardige houtsoorten: padoek en afrormosia

Onze houten poorten zijn trouwens volledig onderhoudsvrij. Dat komt omdat we enkele werken met hoogwaardig afrormosia en padoek. Dat zijn exotische houtsoorten die te boek staan als onverslijtbaar. Bij deze houtsoorten garanderen wij dan ook een levensduur van minstens 50 jaar.

Poorten Pauwels: de poortenspecialist van Lille

Waarom zou je kiezen voor Poorten Pauwels? Omdat wij ruim 20 jaar ervaring hebben in zowel het bouwen als installeren van houten poorten. Wij werken ook uitsluitend met het beste tropische hardhout en zagen alles in onze eigen schrijnwerkerij. Bestel je bij ons een houten poort, dan krijg je dus maatwerk van de bovenste plank.

Wil je je poort automatiseren? Ook dat kan. Wij bieden tal van oplossingen voor automatisch aangestuurde poorten, met of zonder video- en/of parlofoon. Bovendien staan wij bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Lille?

Vraag nu je prijsofferte aan.