Poorten Pauwels, dé referentie voor automatische poorten in Herentals

Poorten Pauwels is een familiebedrijf dat al ruim twintig jaar gespecialiseerd is in automatische poorten. Wij ontwerpen en zagen alle poorten op maat in onze eigen schrijnwerkerij en installeren het geheel volgens de regels van de kunst bij je thuis. Al twee decennia lang zijn we dé referentie voor automatische poorten in Herentals.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan.

Waarom kiezen voor een automatische poort

Een automatische poort biedt vele voordelen. Dat je je auto niet meer uit moet stappen om de poort handmatig te openen, is heel leuk, maar onze poorten kennen nog veel meer leuke trucjes die het leven zoveel aangenamer maken.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • obstakeldetectie: de motor van de automatische poort wordt direct stilgezet wanneer de sensor een obstakel detecteert dat de toegang verspert.
  • automatisch sluiten: nooit meer je poort vergeten sluiten na je vertrek.
  • inbraakveiligheid: probeert iemand de poort met een zwaar voorwerp te forceren, dan blokkeert het systeem.
  • integratie met huisautomatisering (domotica): slimme integratie met domoticasystemen en gps-lokalisering zorgt ervoor dat de poort autonoom opent van zodra je je straat inrijdt.
  • video- en parlofonie: dankzij een parlofoon en/of videofoon weet je steeds wie er voor je oprit staat.

Een automatische poort van hoogwaardig hout

Een automatische poort is maatwerk. Wij werken uitsluitend met padoek en afrormosia, twee exotische hardhoutsoorten die bekend staan om hun stevigheid en mooie uitstraling. Mooi meegenomen trouwens: onze poorten hoef je niet te onderhouden. Het hout doorstaat met glans de strengste en natste winter.

De poortspecialist van Herentals

Waarom zou je kiezen voor Poorten Pauwels? Omdat wij ruim 20 jaar ervaring hebben in zowel het bouwen als installeren van automatische poorten. Alles wordt op maat gemaakt in onze eigen schrijnwerkerij. Bovendien staan wij bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Herentals?

Vraag nu je prijsofferte aan.