Tuinpoort hout

Uw tuinpoort in hout volledig op maat

Droomt u van een tuinpoort in hout? Kies dan voor Poorten Pauwels. Wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring in houten poorten. Uw tuinpoort in hout wordt gemaakt volgens uw wensen en afmetingen. Alle modellen zijn mogelijk. Bekijk hier enkele van onze realisaties. Inmiddels tellen wij al meerdere duizenden referenties in heel Vlaanderen. Zaakvoerder Peter Pauwels volgt de plaatsing van elke tuinpoort in hout persoonlijk op. Vraag hier online in vijf minuten een offerte aan.

Uw tuinpoort in hout wordt vakkundig vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij. Voor elke tuinpoort in hout starten we van onbehandeld tropisch hardhout en eindigen we met een volledig afgewerkte poort. Ook voor de montage en plaatsing mag u rekenen op een totaalservice, inclusief poortautomatisatie. Uw tuinpoort in hout is een investering voor het leven.

Wat is er mogelijk voor uw tuinpoort in hout?

  • Standaard wordt uw tuinpoort gemaakt in padouk van de hoogste kwaliteitscategorie. Als alternatief is ook het tropisch hardhout afrormosia mogelijk. Alle hout dat wij gebruiken, draagt het FSC-label.
  • Voor het ontwerp geniet u een absolute keuzevrijheid. Wij bieden u ter inspiratie een aantal modellen aan. U past deze aan waar gewenst. Ook foto’s van bestaande poorten vormen een mogelijk vertrekpunt. Qua breedte en hoogte is uw tuinpoort in hout volledig maatwerk. Zowel draaipoorten als schuifpoorten zijn mogelijk.
  • Wij voorzien uw poort van de gewenste automatisatie met afstandsbediening of codeklavier.
  • Wenst u bijpassend tuinhekwerk of een houten brievenbus? Alles is mogelijk.

Hoe realiseren wij uw tuinpoort in hout?

  1. Vraag in enkele minuten uw online offerte aan. U geeft daarbij de afmetingen door en kiest een model – al dan niet met aanpassingen – of levert een foto aan. Op basis hiervan berekenen wij een totaalofferte.
  2. Na uw goedkeuring komen wij langs voor definitieve opmetingen. Tijdens datzelfde bezoek plaatsen wij al meteen de poortpalen.
  3. Onze vakmensen in onze schrijnwerkerij starten met het maken van uw tuinpoort. Na ongeveer drie weken is deze klaar en volgt de plaatsing. Wij bieden een totaalservice, inclusief elektriciteitswerken.

U droomt van een tuinpoort in hout? Vraag vandaag nog online een vrijblijvende offerte aan.