Houten tuinpoorten prijzen

De beste prijzen voor houten tuinpoorten 

Poorten Pauwels realiseert al meer dan twintig jaar houten tuinpoorten. Gegarandeerd staat u versteld van de scherpe prijzen die wij vragen voor deze topkwaliteit. In heel Vlaanderen realiseerden wij de afgelopen jaren duizenden houten tuinpoorten. Prijzen kennen? Vraag hier een online offerte voor een houten tuinpoort die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet. 

Elk project wordt persoonlijk opgevolgd door zaakvoerder Peter Pauwels. Alle houten tuinpoorten zijn afkomstig uit onze eigen schrijnwerkerij. Het tropisch hardhout komt volledig onbehandeld binnen. Wij verzagen dit en creëren volledig volgens uw wensen een prachtige houten poort. Onze prijzen liggen verrassend laag voor houten tuinpoorten die gegarandeerd uw volledige verdere leven probleemloos meegaan.

Welke opties bieden wij voor houten tuinpoorten?

Wij stemmen de prijzen van onze houten tuinpoorten volledig af op uw wensen.

  • Bij voorkeur maken wij uw houten tuinpoort in padouk, maar ook afrormosia behoort tot de mogelijkheden. In elk geval omvatten onze prijzen voor houten tuinpoorten FSC-hout van topkwaliteit.
  • Het ontwerp stellen we volledig op uw wensen af. U kiest uit onze ruime mogelijkheden een model dat u aanspreekt. Dit stemmen we volledig af zoals u het ziet. Hebt u een foto van een bestaande poort die u mooi vindt? Bezorg deze ons en wij ontwerpen een gelijkaardige poort. Ook op vlak van hoogte en breedte kennen wij geen beperkingen. Wij maken zowel houten draaipoorten als schuifpoorten.
  • Graag geven wij ook prijzen om onze houten tuinpoorten te voorzien van de gewenste automatisatie.

Hoe maken wij stap voor stap de houten tuinpoort van uw dromen?

  1. De eerste stap is het geven van de prijzen van onze houten tuinpoorten. U krijgt op maat een prijs op basis van uw wensen en verlangens. Hiervoor werkten wij een online offertemodule uit die u in vijf minuten kan invullen. U kiest het model of stuurt een foto door. U geeft meteen ook de afmetingen in. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijs op maat door.
  2. Wanneer u onze offerte goedkeurt komen wij langs om alles definitief op te meten. Tijdens hetzelfde bezoek plaatsen wij ook de poortpalen.
  3. Na de opmeting gaan onze vakmensen in de schrijnwerkerij aan de slag om de tuinpoort te maken. Een drietal weken later mag u ons verwachten voor het plaatsen van de poort. Wij garanderen daarbij een totaalservice, inclusief elektriciteitswerken voor de automatisatie. Eventuele verhardingen die we moeten opbreken, leggen we netjes terug. 

Prijzen weten van onze houten tuinpoorten? Vraag hier uw online offerte aan.