Houten tuinhekken

Exclusieve houten tuinhekken op maat

Naast houten tuinpoorten specialiseert Poorten Pauwels zich in houten tuinhekken op maat. Wij staan al meer dan twintig jaar garant voor authentiek vakmanschap. Bij ons vindt u geen standaardoplossingen, wel unieke houten tuinhekken voor een zeer lange levensduur. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Wanneer u meer wenst dan de standaard houten tuinhekken die u bij elke houthandelaar of bij de doe-het-zelfzaken vindt, dan bent u bij Poorten Pauwels aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen schrijnwerkerij die uw wensen vertaalt naar alle mogelijke houten tuinhekken op maat.

U kunt bij ons terecht voor alleen een hek of een tuinhek combineren met een oprit- of toegangspoort.

Houten tuinhekken voor het leven

Onze houten tuinhekken zijn voor het leven. Dit betekent allereerst dat wij kiezen voor kwaliteitshout dat probleemloos de tand des tijds doorstaat. Tropisch hardhout lijdt niet onder een jarenlange blootstelling aan weer en wind. Bij voorkeur werken wij met padouk, ook afrormosia is mogelijk. Alle hout dat wij gebruiken, behoort tot de beste categorie en bevat het FSC-label. Hierdoor bent u zeker van duurzaam kwaliteitshout en draagt u zorg voor het milieu.

Totaalservice voor houten tuinhekken

U mag rekenen op een totaalservice.

  1. U ontvangt een totaalprijs op maat. Vooraleer we een vrijblijvende prijs kunnen opmaken, moeten we weten welk model van houten tuinhek u wenst, de hoogte en de totale lengte. U kunt voor het model kiezen uit een brede waaier aan voorbeelden. Elk model kunnen we individueel aanpassen volgens uw wensen. Hebt u een foto van een houten tuinhek dat u aanspreekt? Wij kunnen dit probleemloos namaken. Vraag uw offerte hier aan.
  2. Na goedkeuring van onze offerte komen wij langs om alles definitief op te meten. Vervolgens start de voorbereiding van uw houten tuinhek in onze schrijnwerkerij.
  3. Voor de uiteindelijke plaatsing mag u rekenen op een totaalservice. Wij plaatsen niet alleen het houten tuinhek, maar voorzien ook de nodige elektriciteit wanneer u ingebouwde verlichting wenst, verwijderen tijdelijk verhardingen wanneer dit nodig moest zijn,… Wij laten na de plaatsing van het tuinhek alles piekfijn achter.

Meer weten over onze mogelijkheden voor exclusieve houten tuinhekken? Contacteer ons gerust voor verdere informatie.