Houten schuifpoort

Wenst u een houten schuifpoort op maat?

Volledig volgens uw wensen en verlangens realiseert Poorten Pauwels een houten schuifpoort van uitmuntende kwaliteit. Wanneer u kiest voor onze meer dan twintig jaar ervaring, dan kiest u voor een investering voor het leven. U mag voor uw houten schuifpoort rekenen op maatwerk van A tot Z. Bekijk hier enkele van onze duizenden referenties in heel Vlaanderen. De plaatsing van elke houten schuifpoort werd nauwgezet opgevolgd door zaakvoerder Peter Pauwels. Vraag hier online in enkele minuten een totaalofferte aan. 

Uw houten schuifpoort wordt vakkundig gemaakt in onze eigen schrijnwerkerij. Onze ervaren vaklui starten met het onbehandeld tropisch hardhout en transformeren dit stapsgewijs in een houten schuifpoort die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Uw houten schuifpoort blinkt uit inzake afwerking en kwaliteit. U koopt een poort voor het leven.

Welke mogelijkheden bieden wij voor uw houten schuifpoort?

  • Voor de tropisch hardhoutsoort bieden wij standaard padouk. Als alternatief is ook afrormosia mogelijk. In elk geval kiezen wij alleen voor hout van de beste kwaliteitscategorie met FSC-label.
  • Qua model en afmetingen bieden wij volledig maatwerk voor uw houten schuifpoort. U hebt de vrije keuze uit talrijke bestaande modellen. Deze kunt u naar wens aanpassen. Als u een foto hebt van een poort die u graag ziet, dan kunnen wij deze perfect namaken.
  • Uiteraard voorzien wij uw houten schuifpoort van de gewenste automatisatie met afstandsbediening, codeklavier en/of parlofoon. Ook de hiervoor noodzakelijke elektriciteitswerken voeren we graag voor u uit.

Hoe komt uw houten schuifpoort tot stand?

  1. In de eerste stap bezorgen we u een vrijblijvende totaalofferte. Vraag deze offerte hier aan. U geeft ons daarbij de afmetingen en kiest een model, al dan niet met de gewenste aanpassingen.
  2. Na goedkeuring van de offerte meten wij ter plaatse alles definitief op. Wij plaatsen meteen ook de poortpalen.
  3. Na de opmeting maken wij uw houten schuifpoort in onze schrijnwerkerij. Een drietal weken later volgt de plaatsing.

Droomt u van een houten schuifpoort? Vraag hier in vijf minuten uw online offerte aan.