Houten opritpoorten

Houten opritpoorten op maat 

De afgelopen twintig jaar realiseerde Poorten Pauwels duizenden houten opritpoorten op maat. Wij zijn actief in heel Vlaanderen. Onze houten opritpoorten zijn gemaakt van de tropische hardhoutsoort padouk. Bekijk enkele van onze gerealiseerde houten opritpoorten. Elk project is vakmanschap uit eigen schrijnwerkerij. Zaakvoerder Peter Pauwels volgt elk project persoonlijk op. Een prijs? Vraag dan nu online uw offerte aan.

Alle houten opritpoorten worden vakkundig vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij. Wij starten met het onbehandeld tropisch hardhout en eindigen met een perfecte afgewerkte poort die we ter plaatse monteren. Onze opritpoorten blinken uit in kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. U kiest met Poorten Pauwels voor een slimme investering die uw verdere leven meegaat.

Wat is er mogelijk voor houten opritpoorten?

Vrijwel alles kan, wij stemmen onze houten opritpoorten volledig af op de wensen van de klant.

  • Standaard gebruiken wij voor onze houten opritpoorten padouk als houtsoort. Een alternatief is afrormosia. Wij selecteren uitsluitend tropische hardhoutsoorten (FSC) van de allerbeste kwaliteit.
  • Voor het ontwerp gelden er weinig beperkingen. Wij bieden u een grote waaier aan modellen aan van eerder gerealiseerde poorten. Elk model kunnen we aanpassen volgens uw persoonlijke wensen. Hebt u een foto van een andere opritpoort die u mooi vindt. Perfect, wij kunnen deze probleemloos namaken. Ook voor de afmetingen zijn er geen beperkingen. Wij realiseren zowel houten draaipoorten als schuifpoorten.
  • Wij rusten onze houten opritpoorten naar wens uit met de nodige automatisatie.

Hoe realiseren wij stap voor stap onze houten opritpoorten?

  1. U vraagt via onze online offertemodule een prijs aan. Daarbij selecteert u een gewenst model en geeft u aan welke aanpassingen u wenst. U kan ook een eigen foto uploaden. Tenslotte geeft u ook de afmetingen voor de poort.
  2. Bij een goedkeuring van de offerte komen wij ter plaatse om alles op te meten. Tegelijkertijd plaatsen we ook al de poortpalen.
  3. Na het opmeten start onze schrijnwerkerij met de nodige voorbereidingen. Drie weken later komen we langs voor de montage van de poort. Daarbij mag u rekenen op een totaalservice. 

Meer weten over onze houten opritpoorten? Vraag hier uw online offerte aan.