Houten hekken

Wij maken en plaatsen houten hekken op maat

Poorten Pauwels specialiseert zich al meer dan twintig jaar in houten poorten op maat. Daarnaast maken wij in onze eigen schrijnwerkerij ook houten hekken. Deze houten hekken vormen een exclusieve en kwalitatieve afsluiting van uw tuin. Alle stijlen, modellen en afmetingen zijn mogelijk. Al onze houten hekken zijn volledig maatwerk. Bekijk hier enkele referenties. Wij zijn actief in heel Vlaanderen.

Onze houten hekken onderscheiden zich op talrijke vlakken van de standaardproducten die u vindt bij houthandelaars of doe-het-zelfketens. Zo maken wij onze houten hekken volledig op maat van de wensen van de klant. Dankzij de hoge afwerkingsgraad en de superieure houtkwaliteit zijn onze houten hekken voor het leven.

Naast houten hekken kunnen wij bijpassende tuin- of opritpoorten maken, alsook houten brievenbussen.

De kwaliteit van onze houten hekken

Wij maken onze houten hekken bij voorkeur met de houtsoort padouk. Dit tropisch hardhout heeft een zeer hoge densiteit waardoor dit hout probleemloos de gure buitenomstandigheden weerstaat.

Als alternatief is ook afrormosia mogelijk. Wij kiezen alleen hout van de beste categorie. Daarnaast werken wij uitsluitend met hout dat het FSC-label draagt. Dit hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Zo krijgt u bij ons niet alleen kwaliteitsvol houten tuinhekwerk, u draagt meteen ook uw steentje bij tot een beter milieu.

Hoe creëren we houten hekken?

Wij bieden een totaalservice, u hoeft zich om werkelijk niets te bekommeren.

  1. Allereerst bezorgen we u een totaalprijs. Om een offerte te kunnen maken, moeten we natuurlijk weten wat uw wensen en verlangens zijn. Zo bieden wij u ter inspiratie tal van mogelijke modellen die we volgens uw verwachtingen aanpassen. U kan ook foto’s van bestaande mooie houten hekken. Vraag hier online uw offerte aan. 
  2. Wanneer u onze offerte goedkeurt, meten wij ter plaatse alles op. Op basis van deze opmetingen gaan de vakmensen in onze schrijnwerkerij aan de slag om alles voor te bereiden.
  3. Na een drietal weken is alles voorbereid en kan de plaatsing Wij garanderen daarbij een totaalservice. Naast het plaatsen van de houten hekken, laten wij uw tuin opnieuw piekfijn achter. Opgebroken verharding leggen we netjes terug.

Wilt u op maat gemaakte houten hekken? Contacteer ons gerust voor verdere informatie.