Dé specialist in houten poorten in de regio Zoersel? Poorten Pauwels

Je woning en tuin afsluiten met een houten poort? Wij komen graag bij je langs. Al ruim twintig jaar zijn wij dé specialist in houten poorten in de regio Zoersel. Wij beschikken over een eigen schrijnwerkerij waar we elk design tot leven wekken. En onze monteurs plaatsen de poort vakkundig bij je thuis.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan.

Dit zijn de voordelen van een houten poort

Een houten poort is stijlvol en past bij elk type woning en architectuur: modern, klassiek of hedendaags. Hout is bovendien erg veelzijdig waardoor er nagenoeg geen beperkingen zijn op het vlak van ontwerp. Met andere woorden: je hebt volledige keuzevrijheid om de poort van jouw dromen te laten maken. Kies uit onze ruime selectie of bezorg ons een ontwerp en onze schrijnwerkers gaan aan de slag.

Padoek en afrormosia: hoogwaardige exotische houtsoorten

Wij werken uitsluitend met padoek en afrormosia, twee tropische hardhoutsoorten die hun gelijke op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid niet kennen. Daarom krijg je ook standaard 50 jaar garantie op onze poorten. Bestel je bij ons een houten poort voor je oprit, dan is dat dus voor het leven. Bovendien hebben onze poorten helemaal geen onderhoud nodig.

Poorten Pauwels: de poortspecialist van Zoersel

Poorten Pauwels werd ruim 20 jaar geleden opgericht. Wij beschikken dus over een bijzonder lange staat van dienst, en dat merk je aan de geleverde kwaliteit en service. Bestel je bij ons een houten poort, dan leveren wij maatwerk van de bovenste plank. Daarnaast zijn we ook thuis in poortautomatisatie. Je oprit oprijden zonder te moeten uitstappen? Wij zorgen ervoor!

Woon je in (de buurt van) Zoersel? Laat vlug iets weten en wij komen langs voor de eerste opmetingen.

Vraag nu je prijsofferte aan.