Poorten Pauwels, dé specialist in Herentals voor houten poorten

Ben je op zoek naar een houten poort om je oprit stijlvol en inbraakveilig af te sluiten? Poorten Pauwels is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in houten poorten. Wij maken én plaatsen alles op maat van jouw wens. Ben je woonachtig in (de buurt van) Herentals? Dan komen wij graag bij je langs voor de eerste opmetingen.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan.

Waarom kiezen voor een houten poort

Hout is een zeer warm materiaal dat bovendien bij elke bouwstijl past. Woon je klassiek of net heel modern? Een houten poort aan de oprit maakt je woning net dat tikkeltje stijlvoller én inbraakveiliger. Kies uit een van onze tientallen designs of bezorg ons zelf een ontwerp en wij gaan aan de slag. Heb je ergens een mooie poort gespot die goed bij jouw woning zou passen? Wij bouwen ze perfect na en installeren alles professioneel bij je thuis.

Onverwoestbaar tropisch hardhout: padoek en afrormosia

Onze geliefkoosde houtsoorten zijn padoek en afrormosia. Dat zijn twee tropische hardhoutsoorten die vrijwel onverwoestbaar zijn en bovendien geen onderhoud behoeven. Klinkt te goed om waar te zijn? Wij zijn zo zeker van de kwalisteit dat wij een levensduur van 50 jaar kunnen garanderen! Met andere woorden: bestel je bij ons een houten poort, dan is dat voor het leven.

Poorten Pauwels: de poortspecialist van Herentals

Waarom zou je kiezen voor Poorten Pauwels? Omdat wij ruim twintig jaar ervaring hebben in zowel het bouwen als installeren van houten poorten. Wij zagen alles op maat in onze eigen schrijnwerkerij en onze professionele monteurs installeren jouw poort volgens de regels van de kunst.

Wil je je poort automatiseren? Ook dat kan. Een automatisch aangestuurde poort biedt tal van voordelen! Bovendien staan wij bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Herentals?

Vraag nu je prijsofferte aan.