Op zoek naar een specialist in houten poorten in Grobbendonk?

De charmes en het gemak van een houten poort voor je oprit of tuin al ontdekt? Van ontwerp tot plaatsing: wij zorgen voor een professionele aanpak en afwerking tot in de puntjes. Op zoek naar een installateur in de regio Grobbendonk? Geef ons vandaag nog een seintje!

Vraag je prijsofferte aan.

De voordelen van een houten poort

Uitstraling, bouwkwaliteit en functionaliteit: daar gaat het om bij een houten poort. Onze ontwerpen zien er niet alleen goed uit, ze passen ook bij elke architectuur. Van modern tot hedendaags: wij hebben een houten poort voor elke woning. Kies uit een van onze tientallen designs of geef ons zelf een ontwerp en wij gaan aan de slag.

Padoek en afrormosia: tropische hardhoutsoorten zonder weerga

Wij maken onze poorten steevast van padoek of afrormosia. Dat zijn zeer sterke, zo goed als onverwoestbare en bijzonder knappe houtsoorten. Ze hebben dan ook een levensduur van minstens 50 jaar! En het beste hebben we nog niet verteld: ze vereisen helemaal geen onderhoud na plaatsing. Zelfs geen likje vernis!

Poorten Pauwels: de poortspecialist van Grobbendonk

Woon je in Grobbendonk en ben je op zoek naar een specialist in houten poorten? Dan is de keuze snel gemaakt. Poorten Pauwels beschikt over ruim twintig jaar ervaring, in zowel het maken als het installeren van houten poorten. Wij zagen alles in onze eigen schrijnwerkerij en werken steeds op maat.

Wil je je poort automatiseren? Ook dat kan. Wij hebben tal van oplossingen voor automatisch aangestuurde poorten, met of zonder video- en/of parlofoon. Bovendien staan wij bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje volstaat en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Lille?

Vraag nu je prijsofferte aan.