Je poort bedienen met een smartphone: handig en snel

Je televisie, de geluidsinstallatie, zelfs de gordijnen én de verlichting bedienen we vandaag met de smartphone. Uiteraard mag de poort niet ontbreken. Het is niet alleen gemakkelijk, je poort bedienen met een smartphone heeft ook een aantal praktische voordelen. We zetten ze hier op een rij.

1: Geen afstandsbediening meer nodig

Een geautomatiseerde poort biedt tal van voordelen. Maar nog leuker wordt het wanneer je ook de afstandsbediening achterwege kunt laten. Het kleinood raak je wel eens kwijt of het schuift tussen de zetels van je auto. Een smartphone daarentegen draag je altijd bij je. Bewaar de afstandsbediening dus gerust binnen in een lade voor in noodgevallen. Voor dagelijks gebruik is de smartphone gewoon veel handiger.

2: Bedien je poort waar je ook bent

De afstandsbediening communiceert met je automatische poort via infrarood. En dat signaal kan maar een beperkte afstand overbruggen. Aan het begin van je straat je poort openen, lukt misschien nog net, maar wat als je aan de andere kant van de stad, het land of zelfs de wereld bent?

Met een smartphone open je je poort probleemloos, waar je je ook bevindt. Zélfs aan de andere kant van de wereld. Is de hondenoppas zijn sleutel vergeten terwijl jij op reis bent? Geen probleem, je laat hem gewoon binnen met je smartphone.

3: Open en sluit de poort zonder je smartphone aan te raken

De meeste smartphones zijn uitgerust met een gps-zender. Dat is niet alleen handig om de weg te vinden, maar ook om je poort automatisch, dus zonder manuele tussenkomst, te openen. Stel in waar de poort moet opengaan op basis van je positie. En de volgende keer dat je je straat inrijdt, hoef je zelfs niet meer te wachten om je oprit op te rijden. Handig!

Wil jij ook een geautomatiseerde poort die je kunt bedienen met je smartphone? Poorten Pauwels kan elke poort automatiseren. Contacteer ons voor meer info.