Poorten Pauwels, dé specialist van Zoersel in automatische poorten

Wil je je woning laten uitrusten met een automatische poort en woon je (in de buurt van) Zoersel? Poorten Pauwels maakt, plaatst en herstelt automatische poorten. Wij zijn al ruim twintig jaar dé referentie in de regio.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan en profiteer van de voordelen van een automatische poort.

De voordelen van een automatische poort

Een automatische poort verhoogt niet alleen het leefcomfort, ze beschermt ook tegen inbraak en ongewenste bezoekers, dankzij de automatische sluitfunctie waarmee de meeste systemen zijn uitgerust.

Maar dat is lang niet alles. Een greep uit de mogelijkheden:

  • obstakeldetectie: de motor van de automatische poort wordt direct stilgezet wanneer de sensor een obstakel detecteert dat de toegang verspert.
  • inbraakveiligheid: probeert iemand de poort met een zwaar voorwerp te forceren, dan blokkeert het systeem.
  • integratie met huisautomatisering (domotica): slimme integratie met domoticasystemen en gps-lokalisering zorgt ervoor dat de poort autonoom opent van zodra je je straat inrijdt.
  • video- en parlofonie: dankzij een parlofoon en/of videofoon weet je steeds wie er voor je oprit staat.

Een automatische poort van hoogwaardig exotisch hardhout

We werken met twee houtsoorten: padoek en afrormosia. Dat zijn exotische hardhoutsoorten die bekend staan om hun warme uitstraling, stevigheid en duurzaamheid. Bovendien is het hout volledig onderhoudsvrij – je hoeft zelfs geen laag vernis aan te brengen!

Poorten Pauwels: de poortspecialist van Zoersel

Poorten Pauwels is een familiebedrijf dat kan terugkijken op twintig jaar stiel- en vakkennis. Wij bouwen én installeren automatische poorten zowel bij bedrijven als particulieren. Alles wordt op maat gezaagd en geassembleerd in onze eigen schrijnwerkerij. Bovendien werken wij ook met onze eigen designers én we staan bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Zoersel?

Vraag nu je prijsofferte aan.