Een automatische poort? Wij zijn dé specialist in Turnhout

De voordelen van een automatische poort zelf ervaren? Poorten Pauwels is dé specialist van de regio Turnhout. Wij ontwerpen, zagen en monteren houten poorten van topkwaliteit op maat van jouw smaak en wensen – en dat al meer dan twintig jaar.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan.

Voordelen van een automatische poort

Zonder je auto uit te stappen je poort openen: het is een kleine maar o zo fijne geneugte van het leven. Bovendien biedt een automatische poort nog veel meer mogelijkheden. We sommen enkele leuke en handige opties op:

  • obstakeldetectie: de motor van de automatische poort wordt direct stilgezet wanneer de sensor een obstakel detecteert dat de toegang verspert.
  • automatisch sluiten: nooit meer je poort vergeten sluiten na je vertrek.
  • inbraakveiligheid: probeert iemand de poort met een zwaar voorwerp te forceren, dan blokkeert het systeem.
  • integratie met huisautomatisering (domotica): slimme integratie met domoticasystemen en gps-lokalisering zorgt ervoor dat de poort autonoom opent van zodra je je straat inrijdt.
  • video- en parlofonie: dankzij een parlofoon en/of videofoon weet je steeds wie er voor je oprit staat.

Een automatische poort op maat

Onze automatische poorten worden gemaakt van de beste tropische hardhoutsoorten: padoek en afrormosia. Beide soorten zijn zo goed als onverwoestbaar, bijzonder fraai om naar te kijken en 100 procent onderhoudsvrij. Inderdaad, je poort heeft zelfs geen laag vernis nodig. Kies uit een van onze tientallen designs of geef ons zelf een ontwerp en wij gaan aan de slag.

De poortspecialist van Turnhout

Ondertussen hebben wij reeds twintig jaar ervaring. In die tijd zijn we uitgegroeid tot dé referentie in Turnhout en omstreken voor automatische poorten. Wil je zelf graag een automatische poort aan je oprit? Dan is de keuze dus snel gemaakt. Wij leveren steeds maatwerk van de bovenste plank. Bovendien staan wij bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Turnhout?

Vraag nu je prijsofferte aan.