Een automatische poort laten plaatsen in Lille?

Wil je een automatische poort laten plaatsen? Dan is Poorten Pauwels de gedroomde partner. Wij ontwerpen, produceren én monteren geautomatiseerde poorten op maat in jouw regio. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot dé referentie voor automatische poorten in Lille en omstreken.

Vraag vandaag nog een prijsofferte aan.

Voordelen van een automatische poort

Een automatische poort maakt het leven gemakkelijker. Met een druk op de knop open en sluit je de toegang tot je oprit en woning. Bovendien beschikken onze automatische poorten over tal van interessante opties die alles nog net iets vlotter laten verlopen. Koppel de bediening, bijvoorbeeld, via een app aan je smartphone en open je elektrische poort van waar je maar wil!

Onze geautomatiseerde poorten zijn niet alleen heel praktisch, ze zien er ook nog eens erg stijlvol uit. We werken uitsluitend met de houtsoorten padoek en afrormosia. Die zijn heel stevig, duurzaam en volledig onderhoudsvrij! Kies uit een van onze tientallen designs of geef ons zelf een ontwerp en wij gaan aan de slag. Heb je ergens een mooie poort gespot? Wij bouwen ze perfect na en installeren alles professioneel bij je thuis.

Poorten Pauwels: de poortspecialist van Lille

Waarom kiezen voor Poorten Pauwels? Wij zijn een ervaren familiebedrijf met ruim 20 jaar op de teller. Die expertise heeft ons geen windeieren gelegd. En daar profiteer jij van mee. Onze poorten worden gemaakt en geassembleerd in onze eigen schrijnwerkerij en vervolgens perfect bij je thuis geïnstalleerd volgens de regels van de kunst. Bovendien staan wij bekend om onze ijzersterke dienst na verkoop. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Op zoek naar een specialist in houten poort in de regio Lille?

Vraag nu je prijsofferte aan.